2019-től több körben, legutóbb 2022 őszén invitáltunk a rendezvényünkre, amelyen a Chameleon SmartHome Nyrt (akkor még Zrt) CHOME mutatkozott be. Akkor is sok megbízónk döntött úgy, hogy jegyez a tőzsdére készülő vállalat részvényeiből.

Időközben a társaság sikerrel meg is érkezett a BÉT Xtend kategóriájába, és az utolsó tranzakciók szerinti részvényárfolyamok a 490 Ft-ot is elérték. A 148 Ft-os IPO jegyzési árhoz (a korábbi tőkebevonás ~100 Ft-os áraihoz) képest ez 170-300%-os emelkedést jelent (beszállási időponttól függően) a részvényesek számára. Nem véletlenül történt ez. A gazdasági bizonytalanságok miatt kivárás jellemezte az okosotthon piacot is az elmúlt időszakban, de ebben a helyzetben is tudta hozni a pénzügyi terveket a vállalat.

A menedzsment várakozásai szerint a bevételek várhatóan továbbra is az elképzelések szerint – sőt, akár sokkal jobban is – alakulnak. Ezt támasztja alá az a tény, hogy a környező országokban való terjeszkedést követően komoly kanadai szakmai befektető is csatlakozott az IPO keretében, amely az amerikai kontinensen való intenzív terjeszkedést vetíti előre. 2023-ra legalább 1000 lakás okosotthon kialakítása valósulhat meg a tengerentúlon.

Mindezek azt a várakozást erősítik, hogy a vállalat – a válságok ellenére – hosszú távon növekedési pályára állhat.

2023-ben további – kiemelt hozamkilátásokkal rendelkező – vállalatok, IPO-k, ICO-k, zárt körű részvényjegyzések mutatkoznak be a követőink számára. Érdemes figyelned leveleinket.

Konzultációs űrlap

Konzultációs űrlap

Kérem töltse ki az űrlapot, ha konzultációra szeretne előjegyzést!


Share This