A kibocsátó

A Clarabot Zrt küldetése, hogy „olyan technológiákat, ökoszisztémákat és közösségeket hozzon létre, amelyek elősegítik a biztonságos, könnyen hozzáférhető globális információmegosztó rendszereket és támogatják a magánéletet az egyén szabadságát szem előtt tartva „. A Clarabot projekt arra törekszik, hogy előmozdítsa a hozzáférést a biztonságos globális információáramláshoz, mindezt a felhasználók által meghatározott kereteken belül.

Mi az az ETELON CASH?

Azért, hogy ezen célunk is sikeresen megvalósuljon, bevezetjük az Etalon utility tokenünket, ami végérvényesen meg fogja változtatni a blokkláncokról alkotott eddigi elképzeléseket, hiszen ez lesz az egyetlen token, ami mögött nem csak valós vállalkozások és emiatt valós érték fog állni, hanem az egyetlen token, ami öngerjesztő spirál módjára növeli saját értékét. Jelenleg mi vagyunk az egyetlen cég, ami nem fizetőeszközként tekint az általa kiadott token termékére, hanem jogosultságokat és kedvezményeket biztosít azoknak, akik rendelkeznek az általunk kreált coin-nal.


A Clarabot Zrt. mindössze 1 millió dolláros befektetésből jutott el oda, ahova más cégek 50-100 millió dollárból.


Hova is jutott el?

A hazai valamint a legkomolyabb nemzetközi szakmai körökben is többszörösen díjazott és elismert magyar alapítású vállalat globális problémákra ad választ és a magyar piac neki csak ugró deszka lehet.

Díjak felsorolása:

  • Clarabot Zrt “Hot Company Unlimited Encrypted Data Sharing” címet kapott a Global Infosec Awards díjátadón 2021-ben
  • A top 100 magyar találmány és innováció versenyén a 10. helyet érte el a 100 vizsgált innovátorból 2022.évben
  • GLOBAL INFOSEC AWARDS gálán a kiberbiztonság területén a “Top InfoSec Innovator” 2022 díjat nyerte el
  • Továbbá a “Baby Black Unicorn” díjazáson is döntősként szerepelt. Ez a díj a vállalat 3-5 éven belüli unikornissá válását prognosztizálja
További részletek a díjakról a képre kattintva érhetők el!

Mindemellett már kész termékkel rendelkezik – és nem ötlettel vagy prototípussal! -, továbbá ezzel folyamatos bevételeket generál, illetve dinamikusan bővülő ügyfélkörrel rendelkezik. Ezek a fenti unikornis díjazás alapjai.

Mi a befektetés célja? Egy kriptoeszköz, amely kriptografikusan garantálja a szolgáltatás használatát, mindemellett forgalomképes is.

Miben más ez mint az eddigi kripto eszközök?

  • limitált kibocsátású, nem lehet újra kibocsátani vagy bányászni,- az eszköz mögött van fedezet, ellentétben a legtöbb kriptovalutával,
  • az ETALON kriptoeszköz a fedezet szolgáltatást tekintve rendkívül alulárazott jelen PRE ICO fázisban,
  • szolgáltatásokkal fedezett eszköz, melyek köre folyamatosan bővül, így önmagában növeli az értékét,
  • forgalomképes eszköz, de nem kíván pénzhelyettesítő lenni, mert az már a bitcoinnak se jött be,
  • nem kíván „menekülő” eszköz lenni, mert az már a bitcoinnak se jött be,
  • akár fizetni is lehet vele, de sokkal inkább érdemes tartani, hiszen attól is megy fel az értéke.

Tehát tartalmazza a blokklánc előnyeit, de nem kíván olyan tulajdonságokkal rendelkezni, amire már bizonyítottan nem jó egy kriptovaluta.

Hogy lehet ebből profitálni?

Ez egy több százmilliós nagyságrendű – jelenleg konkurenciamentes – piacot jelent, amely 5 EUR havi díjért használható. A jelen projekt lényege egy blokklánc alapú, minden uniós engedéllyel rendelkező coin kibocsátás. A véges számú – nem bányászható – összesen 5 millió coin a kibocsátásakor 5 EUR áron vásárolható. A kereskedése 2023 első negyedévének végétől a Binance rendszerében valósul meg.

A coin birtokában a vállalat termékeit bárki korlátlan ideig használhatja díjmentesen. Adott tehát egy több százmilliós piac. Az ezt alkotó tagok számára nagyon értékes és vágyott lesz a coin birtoklása, hiszen a havi 5 EUR – további szolgáltatások esetén havonta még több – díjat nem kell megfizetnie, amíg legalább egy coin a birtokában van. Emiatt a kripto tőzsdére kerülését követően a coin 5 EUR árfolyamának felrobbanása várható. A kapott szolgáltatás miatt pedig logikailag nehéz elképzelni, hogy az 5 EUR árfolyam alá csökkenjen az árfolyam, ráadásul a kibocsátónak immár fedezetet kell tartania a likviditás fenntartására.

Összefoglalva, a jelenlegi, kripto tőzsdei bevezetés előtti (Pre ICO) szakaszban minimális kockázattal, a tőke sokszorozódásának lehetőségével állsz szemben. 3 percben mindent nem lehet elmondani, de ha megnézed a másfél órás webinarium felvételt, akkor látni fogod, hogy az itt leírtakhoz képes még sokkal többről van szó.

Amennyiben további részletek érdekelnek vagy nem szeretnél kimaradni a PRE ICO fázisból klikkelj az ETALON CASH logóra!

Konzultációs űrlap

Konzultációs űrlap

Kérem töltse ki az űrlapot, ha konzultációra szeretne előjegyzést!


Share This