Jelen helyzetben egyszerűen nem teheted meg, hogy portfóliódban ne legyenek fémekhez, nemesfémekhez kapcsolódó befektetések. Ha pedig fémekről beszélünk, célszerű azok eredete, a bányák felé fordulnod, amelyek részvényárfolyamát az árupiacok mozgatják … akár többszörös mértékben.

A new york-i és a londoni központokban tartott ezüst készletek jelentős csökkenése figyelhető meg. A CNBC elemzői szerint az ezüst hiánya a kínálati oldalon, valamint az a tendencia, hogy magas inflációs időszakokban jobban teljesít az aranynál, kulcsfontosságú tényezők, amelyek alátámasztják az előrejelzéseket. Ezt támogatja az egyre nagyobb ipari felhasználási igény többek közt az elektronika és a napelem gyártás területén.

Ennek megfelelően, az ezüst ára kilencéves csúcsra, unciánként 30 dollárra emelkedhet idén. A nemesfém árának az elmúlt közel 10 évben tapasztalt alulértékeltsége miatt, a bányavállalatok – a túlélés érdekében – leszorították költségeiket. Emiatt a várható – akár 50%-os – ezüst árfolyam áremelkedés a bánya részvények árfolyamánál akár ennek többszörös emelkedésével is járhat.

A stabilitásra törekvő befektetők a portfólióépítésben gondolkodnak, amelynek elengedhetetlen része a nemesfémek területe. Az elmúlt évek egyik sikertörténete volt számunkra az Impact Silver Corp. bányavállalat, amelynek mexikói bányáiból elégítette ki ezüst igényét 800.000 uncia mennyiségben többek közt a dél-koreai elektronikai óriás, a Samsung is.

2021-ben, időzítéstől függően 100-300%-os profitot tudtunk realizálni azon a projekten. Az elemzések egyértelműen abba az irányba mutatnak, hogy ismét célszerű fokozottan az ezüstbányák felé fordulnunk, beszállási pontnál tartunk. Épp ezért lesz fontos soron következő rendezvényünk a Hard Rock Hotelben 2023. március 28-án.

Miről lesz szó?

  • Miért érdemes inflációs időszakban a nemesfém piacba fektetni?
  • Hogyan tudok profitálni az akkumulátorfémek iránti kereslet növekedésből?
  • Miért növekedik jobban a bányavállalati tulajdon értéke, mint a fizikai nemesfém értéke?

Miért érdemes eljönnöd?

  • Betekintést kaphatsz az IPO-k, RTO-k, ICO-k és Private Placement zártkörű világába
  • Új szemlélet, kitörési lehetőség a hazai és main stream befektetések szűk köréből
  • Informálódj első kézből kanadai és német befektetőktől
  • Hozzáférést kaphatsz egy exclusive befektetési lehetőséghez
  • Mindezt egy fantasztikus környezetben budapest egyik legszebb rendezvény helyszínén ahol a tetőteraszról és az üvegablakokból lélegzetelállító kilátás nyílik Budapest belvárosára, a Szent István Bazilikára és a Gellérthegyre.

NE MARADJ LE A TAVASZ KIMAGASLÓAN LEGSZÍNVONALASABB BEFEKTETÉSI ESEMÉNYÉRŐL!

További részletek és regisztráció:

Share This