Szeretnél első kézből információt kapni arról, hogy egy világszerte ismert és elismert vállalkozó hogyan építi holding vállalatátÉrdekel, hogy miként lehet egy brand-et sikerre vinni? Te is különleges értéknek tartod a minőséget?

  • Vannak olyan üzlettípusok, amelyek gyakorlatilag a körülményektől függetlenül állandóan és szinte töretlenűl sikeresen tudnak működni, mert olyan nagy igény mutatkozik rájuk.
  • Vannak olyan vállalkozások, amelyek gyorsabban célba érnek, mert a tulajdonos vagy a cégvezető sokak által ismert, megbecsült tagja a társadalomnak, és eltökéltségét, szakértelmét több területen is bizonyította már.
  • Vannak olyan vállalkozások, amelyek nem „légvárakat” építenek, hanem valódi hozzáadott értékkel, minőségi szolgáltatást, illetve termék előállítást végeznek, amelynek köszönhetően stabilabb lábakon állnak a különböző gazdasági kihívásokkal teli időszakban is.

Az idei nyár üde színfoltjaként olyan vállalkozások illetve egy olyan új luxus brand mutatkozik be az IPOguru rendezvények sorában, amelyre a fenti három tétel mindegyike igaz.

Sport, üzlet, szenvedély – első kézből

Csupán egyetlen dologban különbözik a sport és a vállalkozás világa. A sportban nem a sportoló adja a határidőt, a vállalkozás teendőit azonban mindenki maga ütemezheti. Más különbség nincs. Shane Tusup vallja ezt, aki mindkét területen kiemelkedően teljesít.

Rövid interjúra kértük fel Shane-t annak apropóján, hogy július 26-i rendezvényünkön ő, illetve vállalkozásai, és létrehozott minőségi brand-je lesznek a főszereplők. A Luxury Brand Show rendezvényünkről további részleteket és regisztrációs lehetőséget ide kattintva találsz.

Mielőtt azonban kattintasz, nézd meg a 10 perces interjút itt »»»

Amennyiben tetszik Shane Tusup hozzáállása, és kíváncsi vagy az általa 2023-ban indított luxus brand-ekre és annak üzleti hátterére, mindenképp tedd magad szabaddá július 26-án 18:00-tól, és vegyél részt exkluzív rendezvényünkön! További részleteket és regisztrációs lehetőséget ide kattintva találsz >>>

Ismerd meg a vállalkozások sorát és fedezd fel, ízleld meg az új luxus brand-et! Találkozz jól ismert világklasszis sportolókkal, nemzetközi szinten is helytálló és elismert, sikeres vállalkozókkal, példaképekkel azon a társadalmi eseményen, amely egyrészt a kulturált italfogyasztás terjesztéséről szól. Az üzleti- és brand bemutató utáni – helyszíni regisztrációhoz (titoktartási megállapodás) és létszámlimithez kötött – VIP rendezvény üzleti lehetőséget is kínálhat számodra. Egy igazán nívós esemény, ahol a világszintű szakértelem, a céltudatosság, a globális kapcsolati tőke mind az üzlet sikerességét táplálja.

Neked is ott a helyed… Klikk a képre!

Konzultációs űrlap

Konzultációs űrlap

Kérem töltse ki az űrlapot, ha konzultációra szeretne előjegyzést!


Share This