2021 első negyedévének a végére értünk. Aki jól ídőzített az sokat tudott keresni a pandémia keltette pánik vásárlásokból vagy egyszerűen jól tudta kihasználni a digitális ugrás vállalati mozgásait vagy akár az elektromos autózás előretörését az elmúlt 1 évben. Az év első 3 hónapja megfeszített munkával telt Family Office-unknál. A napi teendők elvégzése mellet azonban az év első három hónapja a profitrealizálás időszaka volt. Konkrétan négy egyedi befektetésnél jelentős profitot “vittek haza” megbízóink. Melyek voltak ezek a részvények?

Impact Silver – 300% profit

A bánya szektorba történő befektetés lényege, hogy a szektor működési költségei fixek (kitermelési költség), a bevételük viszont függ a kitermelt nyersanyag világpiaci árától. Tehát, ha emelkedik egy nyersanyag világpiaci ára, akkor egy bánya vállalat részvényének árfolyama tőkeáttétel jelleggel viselkedik és hatványozottan emelkedik. Az ezüst árfolyamának emelkedése az ezüstbányák árfolyamára igen jótékony hatással bírt, így aki realizálni akarta a nyereséget, 1 – 1,1 CAD árfolyamon tehette meg, 300% profittal (a 0,27 CAD jegyzési árhoz képest)

Ynvisible – 450% profit


Az okoscímke gyártója jelentős strukturális fejlesztésen esett át és új megrendeléseket kapott. Érdemes elolvasni januári cikkünket ebben a témában ide kattintva. Az Ynvisible egyik új fejlesztéséről, a hőmérsékletre érzékeny okos címkéről számolt be, mely február elejére új csúcsra repítette az árfolyamot. Nem kell részleteznünk, hogy a vakcinák világában mennyire fontos, hogy szállítás közben például az oltóanyagok megadott hőmérséklettartományban maradjanak. Ezt tudja biztosítani – és kijelezni, ha sérült a hűtési lánc – az Ynvisible új fejlesztése. Itt 1,15-1,65 CAD közötti árfolyamokon, 3-450% profittal (a 0,30 CAD jegyzési árhoz képest) tudtak exitelni megbízóink

Copperbank – 200% profit

Immár több éve fektetünk az elektrmos autó fejlesztésekbe, melyben az elektrifikáció és nyersanyagpiac – benne különösen a réz – szerepe nagyon jelentős, illetve milyen fontos az elektromos autók elterjedésében. Nagy figyelmet kapott cikkünk melyet még év elején írtunk erre a linkre kattintva érhető el. Megbízónk döntő többsége realizálta a réz bányászati ingatlanokat készletező vállalaton egy év alatt elért nagyságrendileg 200% profitot, hiszen a vételhez képest triplázódó árfolyam egyedülálló eredménynek számít.  

FOX E-Mobility – 700% profit

Maga a megtestesült befektetői sikersztori. 2019 őszén nyílt lehetősége megbízóinknak a kis elektromos autó gyártását hazánkban tervező vállalatban tulajdont szerezni. A befektetés pontos részleteiről ebben a bejegyzésésünkben informálódhat A magyarországi gyártás időközben nem valósult meg, de a svájci vállalat a német tőzsdére került, amely az árfolyam sokszorozódásával járt. A portfóliókezelés óvatos stratégiával, 2,21 EUR átlagáron az árfolyam legkisebb befolyásolásával minden megbízónknak realizálta a nyolcszorozódó árfolyamon a több mint 700% profitot. 

Miért érdemes 2021-ben befektetni?

Ahogy a fenti vállalatok története is mutatja, hogy rendkívüli időket élünk: A pandémia okozta gazdasági krízis megoldására az államok rengeteg pénzt, hitelt, támogatást helyeznek ki a gazdaságba, hogy az ne omoljon össze. Ezek a pénzek első körben a vállalati szektorban fognak lecsapódni. Hogy milyen vállalatoknál?

  • technológiai vállalatok, akik az új szektorokra fókuszálnak.
  • startup vállalatok, akik meglátják az új piaci réseket és gyors alkalmazkodásukkal benyomulnak egy-egy területe,
  • technológiai startupok: a fentiek szorzata
  • tőzsdére igyekvő vállalatok, akik a fentiek okán nagy értéknövekedést tudnak felmutatni
  • már tőzsdén lévő nagy tech vállalatok. akik tőkéjükkel, nagy brandjükkel tudnak ügyfeleket gyűjteni

A befektetőknek erősen ajánlott kihasználniuk a jelenlegi kedvező beszállási pontokat. Most kell megalapozni a portfóliójukat a következő 5-10 évre!

Szeretnél Te is profitálni a fentihez hasonló lehetőségekből?

Következő PRE-IPO célpontunk hamarosan bemutatkozik! Most kivételes lehetőséged van részt venni következő webináriumonkon 2021. április 26-án 18.00-kor, hogy megismerd ezt a fantasztikus profittermelő módszert és egyedi lehetőséget! Informálódj! Iratkozz fel a rendezvényre a lenti Konzultációs űrlapon MOST!

Konzultációs űrlap

Kérem töltse ki az űrlapot, ha konzultációra szeretne előjegyzést!


Share This